top of page

Over mij

Door veranderingen in mijn leven ging ik op zoek naar een manier om iets voor anderen te kunnen betekenen. Massage werd mijn passie.

 

Bij Positive Touch heb ik de opleiding Integrale Massage gevolgd. Bij deze massage worden de klassieke-, dynamische-, yoga-, bindweefsel- en energetische massage samengevoegd. Ik kijk naar de mens vanuit holistische visie, lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. 

 

Tijdens de opleiding ontdekte ik hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren. Je lichaam liegt namelijk nooit. Er ontstond een proces van innerlijke groei, waardoor ik dichter bij mijn gevoel kwam. Dit is wat ik wilde doorgeven. 

Door de aanraking tijdens een massage je laten herinneren wie je bent. Het nodigt je uit om te ervaren, te voelen, los te laten en te helen. 

 

Daarna heb ik mijn kennis aangevuld met verschillende massage cursussen. Waaronder de hotstone- en zwangerschaps- en freehandsmassage. Ik heb de opleiding NLP gevolgd.  Daarnaast heb ik het eerste jaar van de opleiding Psycho Energetisch Therapeut afgerond. Tevens heb ik de cursus Massage bij Kanker gevolgd.

 

Een massage kan worden aangepast op uw  persoonlijke wensen. Mocht u er moeite mee hebben uw kleding uit te doen is dat geen bezwaar. Tijdens een massage ligt u onder warme handdoeken. 

 

Mocht uw interesse zijn gewekt, neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

 

Marian

massagepraktijk Achterhoek, massage Achterhoek
bottom of page